Azzurro

‘Wij helpen elke bruid om haar mooiste dag onvergetelijk te maken’

Over het Azzurro

Bijna 30 jaar geleden opende boetiek Azzurro de deuren in het centrum van Oostende. Ondertussen vind je de bruidswinkel al 10 jaar terug in de Belle Epoquewijk en is het de enige winkel waar je nog bruidsjurken kunt kopen in onze stad aan zee.

Het is Huguette Verburg die de boetiek opstartte, en 15 jaar later kwam ook dochter Cindy in de zaak, zij geeft een woordje uitleg: “Mijn mama is heel spontaan is in de textielsector beland. In de jaren ’90 had ze in een magazine gelezen dat iedere vrouw ergens wel droomt van een eigen boetiek en dat bleek ook voor mijn mama het geval te zijn. Zo is de bal aan het rollen gegaan, binnen enkele weken had ze een pand gevonden en was Azzurro geboren.”

“In onze boetiek bieden we bruidsjurken aan van een 10-tal verschillende merken en voor de suitekledij is er keuze tussen 7 merken. We garanderen een persoonlijke aanpak en zorgen van begin tot einde dat bruidjes zich geen zorgen moeten maken bij het kiezen, aanpassen en eventueel retoucheren van hun jurk. Verder kan je bij ons terecht voor verschillende accessoires zoals juwelen en handtassen, schoenen, jasjes en lingerie, kortom een bruid kan bij ons van kop tot teen gestyled worden. Voor diegenen met een beperkter budget, is er ook onze outletwinkel in de Rogierlaan”, legt Cindy uit.


Wat vindt u het mooiste aan het beroep?

“Bruidsjurken en suitekledij zijn zo’n leuke en dankbare producten om te verkopen”, vertelt Cindy. “Wij staan klaar met een team van 6 mensen om iedere bruid te helpen om hun trouwdag onvergetelijk te maken, en dat start natuurlijk bij de jurk. Dat is een enorm fijn gevoel en geeft ontzettend veel voldoening”, besluit Cindy.Praktische info

Openingsuren

Maandag: 10.00 uur – 18.00 uur

Dinsdag: 10.00 uur – 18.00 uur

Woensdag: 10.00 uur – 18.00 uur

Donderdag: 10.00 uur – 18.00 uur

Vrijdag: 10.00 uur – 18.00 uur

Zaterdag: 10.00 uur – 18.30 uur

Zondag : Gesloten


Opgelet: in tijden van de coronacrisis kunnen de openingsuren afwijken

Contact

Website: https://www.azzurro.be/

Telefoon: 059 80 46 41

Adres: Alfons Pieterslaan 11a

8400 Oostende