Doopsuiker Caroline

‘Zo veel meer dan doopsuiker alleen…’

Over Caroline

Al meer dan 30 jaar vind je bij Caroline een enorme waaier aan verschillende suikerbonen met bijpassend geschenkje, maar Caroline is zo veel meer dan dat! Je kan er niet enkel terecht voor doopsuiker, ook voor meter- en petercadeautjes, communie- en lentefeestgeschenkjes, gepersonaliseerde kinderkleertjes, teddyberen, huwelijksbedankjes, feestelijke ballonnen en nog zoveel meer ben je hier aan het juiste adres!

Ook de nieuwe, modernere opties binnen de collectie geboortecadeautjes vind je terug in het gamma van Caroline, denk maar aan gepersonaliseerde zeepjes, geurflesjes, theelichthoudertjes, juwelendoosjes, enzovoort, er zijn talloze opties te vinden voor de geboorte van je spruit!

Professionaliteit, kwaliteit en originaliteit staan hier centraal. De zaakvoerster schiet iedereen graag te hulp bij het kiezen van de perfecte collectie geschenkjes want voor elke gelegenheid vind je hier het juiste cadeautje!


Wat vindt u het mooiste aan het beroep?

“De vernieuwing vind ik zeer leuk,” antwoordt Caroline, “ondertussen bestaat mijn zaak al 36 jaar en in die periode heb ik al veel trends zien passeren. Ik ben steeds op zoek naar vernieuwende, originele artikelen uit binnen- en buitenland. Het is fantastisch om met ouders op zoektocht te gaan tijdens één van de mooiste momenten uit hun leven”, besluit Caroline.


Praktische info

Openingsuren

Maandag: 13.30 uur – 18.00 uur

Dinsdag: Enkel op afspraak

Woensdag: 13.30 uur – 18.00 uur

Donderdag: 13.30 uur – 18.00 uur

Vrijdag: 13.30 uur – 18.00 uur

Zaterdag: 13.30 uur – 17.00 uur

Zondag : Enkel op afspraak*

Feestdagen: Enkel op afspraak*


Elke voormiddag zijn afspraken mogelijk.

*Uw doopsuikermand kan geleverd worden op zon- en feestdagen.


Contact

E-mail: caroline.beuselinck@icloud.com

Website: doopsuikercaroline.be

Telefoon: 059 50 91 98

Adres: Torhoutsesteenweg 90A

8400 Oostende