Eetwinkel

‘Een huiselijke sfeer, herkenbaarheid en vertrouwen

Over de Eetwinkel

Al negen jaar is de Eetwinkel een vaste waarde in de Permeke Shopping op de Alfons Pieterslaan. Je kan er terecht voor kant-en-klare maaltijden van €12 tot €15. “We leveren vooral aan huis, aan mensen die niet meer zelf kunnen koken of geen tijd hebben”, vertellen eigenaars Els en Kris. “Wij zijn geen grootkeuken, en we werken elke dag met dagverse producten”.

Het concept is gegroeid uit een passie voor het horeca leven, koken en sociaal contact. “We willen het huiselijk houden. What you see is what you get. We gebruiken geen bewaarmiddelen en streven naar puur natuur. Daarnaast is hygiëne heel belangrijk voor ons.”

Er is voor elk wat wils. Zo is er elke dag keuze tussen vlees en vis. De verse vis van de veiling en de handgeschilde aardappeltjes geven de klanten het gevoel dat ze zelf gekookt hebben. Er worden ook tal van klassiekers op je bord getoverd, zoals konijn met pruimen, ossobucco,… Verder vinden de klanten er enkele gerechten geïnspireerd door TV-kok Jeroen Meus. De Eetwinkel voorziet ook in kleine catering voor meerdere personen.


Wat vindt u het mooiste aan het beroep?

“Dat je zelfstandig kan werken en je eigen planning kan bepalen”, vertelt Els. “We krijgen ook vaak complimenten van de klanten. Die dankbaarheid is onbetaalbaar.” Kris vult aan: “Els en ik bereiden zelf de maaltijden. Wij werken zonder personeel, zo staan we garant voor de service en de kwaliteit. We vinden het persoonlijk contact met onze klanten zeer belangrijk. We werken ook op bestelling, maar dan moeten de klanten dit zeker een dag op voorhand doorgeven. Zeker voor de levering aan huis.”


Praktische info

Openingsuren

Maandag: 11.00 uur – 14.00 uur

Dinsdag: 11.00 uur – 14.00 uur

Woensdag: 11.00 uur – 14.00 uur

Donderdag: 11.00 uur – 14.00 uur

Vrijdag: 11.00 uur – 14.00 uur

Zaterdag: Enkel aan huis leveren, de winkel is gesloten

Zondag: Gesloten


Feestdagen: Gesloten

Contact

Website: www.eetwinkel.be

E-mail: info@eetwinkel.be

Telefoon: 059 33 33 30

Adres: Alfons Pieterslaan 99

8400 Oostende