Herenmode Paul

‘We streven naar perfectie op maat van onze klanten’

Over Herenmode Paul

In de Alfons Pieterslaan in Oostende vind je sinds 1965 Herenmode Paul, een herenboetiek voor jong en oud. Deze familiezaak, die door de ouders van Didier Pype werd opgericht, was oorspronkelijk een hemden- en hoedenwinkel. Door het grote succes van de zaak werden de collecties uitgebreid met volledige kostuums, broeken, vesten en accessoires zoals riemen en horloges. De boetiek biedt nu een groot aantal stijlen aan, van casual kledij tot piekfijn uitziende kostuums voor speciale gelegenheden. “We bieden zelfs retouches aan zodat uw kleding helemaal als gegoten zit”, zegt Didier.

Wat deze boetiek zo gezellig maakt? De klantvriendelijke service, het familiegegeven en het gevoel voor stijl en mode. “Mijn moeder komt na al die jaren nog steeds elke dag naar de winkel, ze helpt de klanten graag verder met het uitkiezen van de ideale outfit.” Daarnaast vind je bij Herenmode Paul vooral exclusieve merken. “We zijn begonnen als een klassieke winkel maar nu verkopen we ook casual en hippe kledij zoals jeansbroeken en T-shirts”, legt Didier uit. “Deze zijn meestal van exclusieve merken. Vaak zijn we zelfs de enige verdeler in België. We blijven natuurlijk ook nog steeds een hemdenspecialist. Alle aanpassingen worden door ons gedaan zodat de kledingstukken perfect op maat van de klant worden gebracht.”


Wat vindt u het mooiste aan het beroep?

“Constant op zoek gaan naar nieuwe merken en nieuwe trends voor onze winkel. Het is leuk om één van de eerste te zijn die een bepaald product verkoopt. Dit maakt onze boetiek ook exclusief en daarom komen de klanten ook steeds terug”, aldus Didier. “Een klant goedgekleed, goedgehumeurd en met een glimlach naar buiten zien wandelen maakt mij natuurlijk ook altijd blij”, zegt Didier lachend.


Praktische info

Openingsuren

Maandag: 09.00 uur – 19.00 uur

Dinsdag: 09.00 uur – 19.00 uur

Woensdag: 09.00 uur – 19.00 uur

Donderdag: 09.00 uur – 19.00 uur

Vrijdag: 09.00 uur – 19.00 uur

Zaterdag: 09.00 uur – 19.00 uur

Zondag : Op afspraak


Contact

Website: www.herenmodepaul.be

E-mail: info@herenmodepaul.be

Telefoon: 059 70 48 54

Adres: Alfons Pieterslaan 71

8400 Oostende