Moose Ostend

‘Een stukje Scandinavië in Oostende’

Over Moose Ostend

Sinds 2017 vind je in de Belle Epoquewijk, vlakbij strand en zee, Moose Ostend terug. Met een intieme kaart, aangevuld door verse suggesties, kan je bij Moose terecht voor een heerlijke Scandinavische lunch en ‘coffeetreats’. Nieuw in 2020 zijn de ‘Nordic Dining Events’ op zaterdagavond (enkel tijdens het eerste en derde weekend van de maand).

Eigenares Saskia geeft een woordje uitleg: “Iedereen kent wel iets van de Italiaanse, Oosterse of Spaanse keuken, maar wanneer het over de gerechten uit het Noorden gaat, kunnen de mensen er zich wat minder bij voorstellen, en dat is nu net wat we bij Moose aanbieden. Met onze kaart brengen we iets atypisch, iets wat je niet overal vindt, een goeie portie Scandinavië op je bord maar dan met een West-Vlaamse touch.”


Wat vindt u het mooiste aan het beroep?

“Mensen in de watten leggen en verwennen, is iets wat ik al altijd graag gedaan heb en dat is ook de reden waarom ik met Moose gestart ben”, vertelt Saskia. “Wanneer ik dit zorgende aspect kan combineren met mijn twee andere passies, koken en Scandinavië, dan is mijn droom compleet. Als mensen na hun bezoekje aan Moose een stukje Scandinavische cultuur gevoeld en geproefd hebben, dan ben ik in mijn missie geslaagd”, lacht de zaakvoerster.


Praktische info

Openingsuren

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 11.00 uur – 16.30 uur

Woensdag: 11.00 uur – 16.30 uur

Donderdag: 11.00 uur – 16.30 uur

Vrijdag: 11.00 uur – 16.30 uur

Zaterdag: 11.00 uur – 16.30 uur

Zondag : Gesloten

Feestdagen: Gesloten

Contact

Website: moose-ostend.be

Telefoon: 059 30 55 84

Adres: Wellingtonstraat 86

8400 Oostende