Slagerij Burggraeve

‘Passievol voor het product, de ambacht en de eigen kweek

Over Slagerij Burggraeve

Sinds de jaren ’70 vind je slagerij Burggraeve als vaste waarde terug aan ’t Paard in Oostende. De slagerij is ondertussen een echt familiebedrijf geworden die in het jaar 2000 werd overgedragen van vader op zoon. Nu baten Stefaan en Nadine de zaak al 20 jaar uit en is sinds enkele jaren ook de zoon van Stefaan mee gestapt in de familiezaak.

Bij slagerij Burggraeve vind je meer dan de standaard vleeswaren, ze bieden er ook huisgemaakte charcuterie en bereide maaltijden aan en met de eindejaarsperiode kan je er zelfs hele feestmenu’s bestellen. “We proberen een mooi gamma van verschillende producten aan te bieden aan onze klanten”, legt Nadine uit. “Met de slagerij zetten we graag in op verse, in huis bereide producten. We hebben zelfs een eigen boerderij waar de dochter van Stefaan de dieren verzorgt. Alles wat we aanbieden van runds- en kalfsvlees in onze beenhouwerij hebben we dus zelf gekweekt. Dat is iets waar we trots op zijn.”


Wat vindt u het mooiste aan het beroep?

“Wanneer je samen met je familie een beroep kan uitoefenen vol passie en dat met respect voor het product en de ambacht, dan heb je wat mij betreft de perfecte combinatie”, vertelt Nadine. “Er hangt bij ons een leuke, familiale sfeer en die willen we ook overdragen aan onze klanten door producten aan te bieden waar we voor de volle 100% achter staan. We weten waar ons vlees vandaan komt en daarom verkopen we met hart en ziel.”


Praktische info

Openingsuren

Maandag: 08.00 uur – 18.30 uur

Dinsdag: 08.00 uur – 18.30 uur

Woensdag: 08.00 uur – 12.30 uur

Donderdag: Gesloten

Vrijdag: 08.00 uur – 18.30 uur

Zaterdag: 07.30 uur – 18.00 uur

Zondag: 08.00 uur – 18.30 uur

Contact

Website: www.klasseslagerburggraeve.be

Telefoon: 059 70 53 35

Adres: Leopold-I plein 3

8400 Oostende