The Market Shop

‘Hier scoor je spulletjes tegen zachte prijzen’

Over de the market shop

The market shop bestaat ondertussen al 30 jaar, waarvan ze reeds 15 jaar te vinden zijn op de Alfons Pieterslaan. Deze buurtwinkel biedt wekelijks nieuwe producten aan die rechtstreeks geïmporteerd worden uit China. Dat verklaart meteen hun grootste troef: een lage prijsgarantie. Het aanbod van de winkel bestaat uit poetsartikelen, decoratie-items, textiel, meubilair en nog zoveel meer.

Winkelverantwoordelijke Cecile geeft een woordje uitleg: “Als ik the market shop zou moeten omschrijven, dan zou ik het een sociale, gezellige buurtwinkel noemen waar je verschillende spulletjes kunt kopen tegen zachte prijzen. We proberen echt het familiale karakter van de zaak in de verf te zetten. Sommige mensen spreken zelfs al van ‘bij Cecile’ in plaats van ‘the market shop’, wat aantoont dat we toch wel in onze opzet slagen”, lacht Cecile.

Wat vindt u het mooiste aan het beroep?

“Vooral het sociale aspect van de job boeit me enorm”, getuigt de gerante. “Het contact met de klanten vind ik enorm belangrijk, vandaar dat ik steeds de tijd maak om echt te luisteren naar de mensen zodat ik weet waar ze naar op zoek zijn.”


Praktische info

Openingsuren

Maandag: 09.30 uur – 18.00 uur

Dinsdag: 09.30 uur – 18.00 uur

Woensdag: 09.30 uur – 18.00 uur

Donderdag: 09.30 uur – 18.00 uur

Vrijdag: 09.30 uur – 18.00 uur

Zaterdag: 09.30 uur – 18.00 uur

Zondag : Gesloten

Feestdagen: Gesloten


Contact

Adres: Alfons Pieterslaan 128

8400 Oostende